Raikas pyykki pyykkietikka 500ml

12,00 

Raikas pyykkietikka on tuoksultaan puhtaan, raikkaan pyykin tuoksuinen. Luontoystävällinen tuoksuva pyykkietikka pyykin huuhteluun ja tekstiilien raikastukseen.

1 varastossa

Kuvaus

Raikas pyykki pyykkietikka on tuoksultaan raikas ja voimakas. Tästä jää pyykkisi hyvä tuoksu, ei liian vahva mutta kuitenkin sen tuoksu tulee esiin. Luontoystävällinen tuoksuva pyykkietikka pyykin huuhteluun ja kodin pintojen siivouksiin. Käytä pesukoneen huuhteluainelokeroon 2-4rkl, et tarvitse muita huuhteluaineita. Jos haluat voimakkaamman tuoksun, annostele silloin enemmän. Käytä myös siivouksiin. Laita spraypulloon puoli desiä pyykkietikkaa ja noin 5desiä vettä, ravista, suihkuta ja pyyhi. Wc:n pinnat, kylpyhuone, ikkunat. Harrastusvaatteisiin raikastusta tuomaan. Vinkki… Raikasta jääkiekkohanskat suihkuttamalla pyykkietikkaa hanskoihin, anna kuivua. Pesukoneesi puhdistuu kun käytät pyykkietikkaa, vaatteiden värit pysyvät paremmin, nukkaantuminen vähenee. Myös lemmikkien vaatteiden sekä petien raikastukseen.
Ainesosat:Väkiviinaetikka etikkahappopitoisuus ≤10%, fragrance. Allergeenit: Benzyl benzoate,Coumarin,Eugenol,Geraniol,Limonene ja Linalool.

Saatat myös pitää...