hygieniatuotteet

Näytetään tulokset 1–12 / 15

 • Kylpykukka pinkki

  7,50 

  Käsityönä Suomessa valmistettu Artesaani Kylpykukka, joka hemmottelee ja virkistää. Vadelma -tuoksuöljy antaa tuotteelle makean ja huumaavan vadelman tuoksua. Oliiviöljy puolestaan kosteuttaa.

 • Kylpykukka piparminttu

  7,50 

  Käsityönä Suomessa valmistettu Artesaani Kylpykukka, joka hemmottelee ja virkistää. Tuoksuna piparmintun eteerinen öljy sekä kuivatut piparmintun lehdet. Piparmintun tuoksu on useille tuttu. Sen tuoksu on raikas ja viilentävä, hengitysteitä avaava. Tuoksu stimuloi, tarjoaa helpotusta stressiin, masennukseen ja henkiseen uupumukseen, tuoksun virkistävä luonne auttaa myös keskittymään. Kiihdyttää verenkiertoa. Oliiviöljy kosteuttaa.

 • Sokerikuorinta.

  Laventeli sokerikuorinta

  12,00 

  Raikkaan tuoksuinen Laventeli, kosteuttavaa, pehmentävää kaakao- ja sheavoita, hellästi kuorivaa sokeria, koko vartalolle. Niin luonnollista, vegaanista, ilman lisäaineita tai säilöntäaineita.

 • Sokerikuorinta.

  Mansikka sokerikuorinta

  12,00 

  Parannettu koostumus! Muutimme sokerikuorinnan koostumusta kevyemmäksi ja lisäsimme hieman ruokasoodaa, joka tekee sokerikuorinnasta myös todella tehokkaan, taistelussa hyttysenpiston kutinaan. Taivaallinen mansikantuoksu, kosteuttavaa, pehmentävää kaakao- ja sheavoita, hellästi kuorivaa sokeria. Niin luonnollista, vegaanista, ilman lisäaineita tai säilöntäaineita. Omaa tuotantoamme olevat sokerikuorinnat/scrubit ovat uutuustuotteitamme, joita on ilo valmistaa teille hyvät asiakkaamme.

   

 • Puhdas pyykkietikka 500ml

  12,00 

  Luontoystävällinen tuoksuva pyykkietikka pyykin huuhteluun ja kodin pintojen siivoukseen. Kotimainen Puhdas pyykkietikka on nimensä mukainen, puhtaan pyykin tuoksuinen, kuin kesätuulessa kuivatettu.

 • Punainen greippi pyykkietikka 500ml

  12,00 

  Punainen greippi on sitruksen tuoksuinen, hieman makea, tuoksutettu eteerisellä tuoksuöljyllä. Eteerinen tuoksuöljy ja kotimainen väkiviinaetikka yhdessä, antavat pyykillesi luonnollisen huuhteluaineen ja siivousaineen. Tuoksuva pyykkietikka pyykin huuhteluun ja kodin pintojen siivouksiin.

 • Pyykkietikka Lemon 500ml

  12,00 

  Pirteän sitruksen tuoksuinen Lemon on tuoksutettu luonnon eteerisellä tuoksuöljyllä. Tuoksuva pyykkietikka pyykin huuhteluun ja kodin pintojen siivouksiin.

 • Pyykkipulveri tuoksuton

  12,50 

  Pyykkipulveri, joka on kehitetty pyykinpesuun koneessa tai käsin. Pyykkipulveri on myrkytön, lisä/säilöntäaineeton, ilman zeoliittia.

 • Raikas pyykki pyykkietikka 500ml

  12,00 

  Raikas pyykkietikka on tuoksultaan puhtaan, raikkaan pyykin tuoksuinen. Luontoystävällinen tuoksuva pyykkietikka pyykin huuhteluun ja tekstiilien raikastukseen.

 • Rosmariini pyykkietikka 1000ml

  16,00 

  Ekologinen, luontoystävällinen tuoksuva pyykkietikka pyykin huuhteluun ja kodin pintojen siivouksiin. Rosmariini on tuoksultaan voimakas, silti raikkaan tuoksuinen pyykkietikka.

 • Rosmariini pyykkietikka 500ml

  12,00 

  Ekologinen, luontoystävällinen tuoksuva pyykkietikka pyykin huuhteluun ja kodin pintojen siivouksiin. Rosmariini on tuoksultaan voimakas, silti raikkaan tuoksuinen pyykkietikka.

 • Vanilja pyykkietikka 500ml

  12,00 

  Vanilja tuoksuöljyä on käytetty tässä tuoksuvassa pyykkietikassa. Voi mikä tuoksu, niin koukuttava. Jos pidät vaniljan tuoksusta muutenkin, niin tämä on juuri sinulle.