lahjaksi

Näytetään tulokset 1–16 / 73

 • Kissakana muki

  14,52

  Kissakana muki itselle tai ystävälle lahjaksi. Päivä alkaa paremmin kun aamukahvin juo hauskasta mukista.

 • Naisten vetoketjuhuppari Fashion (omalla kuvalla)

  51,21

  Laadukkaat käsityönä painetut hupparit työntekijöille, asiakkaille tai ystävälle lahjaksi omalla kuvalla, piirroksella tai logolla! Erotu joukosta. Naisten malli.

 • Muistikirja harmaakantinen

  6,95

  A5 kovakantinen muistikirja polyesterpäällysteellä. 160 viivoitettua luonnonvalkoista sivua, kuminauha ja kirjanmerkkinauha. 137 x 210 mm

 • Miesten painettava Softcell takki.Miesten Painettava Softcell takki.

  Miesten softshell takki

  35,08

  Laadukkaat softshell takit työntekijöille, asiakkaille tai ystävälle lahjaksi omalla kuvalla, piirroksella tai logolla! Erotu joukosta. Käsityönä painettu Porissa. Sopii erityisen hyvin painettavaksi, koska ei sisällä elastaania. Kontrastiväriset vetoketjut, hihansuut ja kauluksen sisäpuoli.

  (Alv 0 % 35,08 €)

 • Naisten painettava Softcell takki.Naisten painettava Softcell takki.

  Naisten softshell takki

  35,08

  Laadukkaat käsityönä painetut softsell takit työntekijöille, asiakkaille tai ystävälle lahjaksi omalla kuvalla, piirroksella tai logolla! Erotu joukosta. 

  (Alv 0 % 35,08 €)

 • Pitkähihainen paita.

  Naisten pitkähihainen paita (omalla kuvalla)

  20,89

  Laadukkaat käsityönä painetut pitkähihaiset paidat työntekijöille, asiakkaille tai ystävälle lahjaksi omalla kuvalla, piirroksella, logolla tai tekstillä. Erotu joukosta!

 • Hopeinen pärekori

  Pärekori

  79,00

  Pärekori, hopeaa, 45 cm hopeaketju. Patinoitu ja matattu. Iso leveys n.16 mm ja korkeus n.13 mm. Hinta 89 euroa. Pieni leveys n.12 mm ja korkeus n.10mm. Valmistettu Suomessa.

 • Sokerikuorinta.

  Vihreä omena sokerikuorinta

  8,50

  Parannettu koostumus! Muutimme sokerikuorinnan koostumusta kevyemmäksi ja lisäsimme hieman ruokasoodaa, joka tekee sokerikuorinnasta myös todella tehokkaan, taistelussa hyttysenpiston kutinaan. Herkullisen tuoksuinen Vihreä omena, kosteuttavaa, pehmentävää kaakao- ja sheavoita, hellästi kuorivaa sokeria. Niin luonnollista, vegaanista, ilman lisäaineita tai säilöntäaineita. Omaa tuotantoamme olevat sokerikuorinnat/scrubit ovat uutuustuotteitamme, joita on ilo valmistaa teille hyvät asiakkaamme.

 • Sokerikuorinta.

  Laventeli sokerikuorinta

  8,50

  Parannettu koostumus! Muutimme sokerikuorinnan koostumusta kevyemmäksi ja lisäsimme hieman ruokasoodaa, joka tekee sokerikuorinnasta todella tehokkaan, taistelussa hyttysenpiston kutinaan. Raikkaan tuoksuinen Laventeli, kosteuttavaa, pehmentävää kaakao- ja sheavoita, hellästi kuorivaa sokeria, koko vartalolle. Niin luonnollista, vegaanista, ilman lisäaineita tai säilöntäaineita. Omaa tuotantoamme olevat sokerikuorinnat/scrubit ovat uutuustuotteitamme, joita on ilo valmistaa teille hyvät asiakkaamme.

 • Sokerikuorinta.

  Mansikka sokerikuorinta

  8,50

  Parannettu koostumus! Muutimme sokerikuorinnan koostumusta kevyemmäksi ja lisäsimme hieman ruokasoodaa, joka tekee sokerikuorinnasta myös todella tehokkaan, taistelussa hyttysenpiston kutinaan. Taivaallinen mansikantuoksu, kosteuttavaa, pehmentävää kaakao- ja sheavoita, hellästi kuorivaa sokeria. Niin luonnollista, vegaanista, ilman lisäaineita tai säilöntäaineita. Omaa tuotantoamme olevat sokerikuorinnat/scrubit ovat uutuustuotteitamme, joita on ilo valmistaa teille hyvät asiakkaamme.

 • Kylpykukka pinkki

  7,00

  Hilma-Marian omaa tuotantoa Kylpykukka ”Pinkki”. Käsityönä Suomessa valmistettu Artesaani Kylpykukka, joka hemmottelee ja virkistää. Tuoksuna vadelma-raparperin tuoksuöljy. Vadelma&raparperi -tuoksuöljy antaa tuotteelle raparperilla ”” maustetun ”” vadelman tuoksua. Oliiviöljy puolestaan kosteuttaa.

 • Kylpykukka piparminttu

  7,00

  Hilma-Marian omaa tuotantoa Kylpykukka ”Piparminttu”. Käsityönä Suomessa valmistettu Artesaani Kylpykukka, joka hemmottelee ja virkistää. Tuoksuna piparmintun eteerinen öljy sekä kuivatut piparmintun lehdet. Piparmintun tuoksu on useille tuttu. Sen tuoksu on raikas ja viilentävä, hengitysteitä avaava. Tuoksu stimuloi, tarjoaa helpotusta stressiin, masennukseen ja henkiseen uupumukseen, tuoksun virkistävä luonne auttaa myös keskittymään. Kiihdyttää verenkiertoa. Oliiviöljy kosteuttaa.

 • Onnenkenkä -sormus

  55,00

  Hopeinen sormus, koko 17. Toimitusaika 7 pv.

 • Lumpeenkukka -korvakorut

  55,00

  Hopeiset tappikorvakorut makeanvedenhelmillä. Kukan halkaisija noin 8,5 mm. Toimitusaika 14 pv.

 • Kultainen risti

  150,00

  Kultainen risti, jossa 585-leima. Painoa tällä on 2,03 g. Korkeus: 20 mm (ilman lenkkiä). Leveys: 15 mm. Toimitusaika 7 pv.

 • Onnenkenkä -kaulakoru, pieni

  89,00

  Onnenkenkä -sarjan pienin kaulakoru. Kengän halkaisija noin 18 mm, kiinteä 45 cm ketju. Materiaalina hopea. Toimitusaika 14 pv.