Ilona Deco

Näytetään tulokset 1–12 / 23

 • Artesaani saippua.

  ”Nokikolarin saippua” Artesaanisaippua

  9,50 

  Tuoksuton saippua, joka on valmistettu kasviöljyistä, merisuolasta ja hohkakivestä. Hellä, mutta tehokas.

 • Jalkakylpykuutio ”Pinkki”

  6,50 

  Käsityönä kotimaassa valmistetut, raikkaan vadelma-raparperin tuoksuiset jalkakylpykuutiot sellofaanipussissa, 4kpl/pss. Virkistävät ja raikastavat jalkojasi, kun laitat yhden tai kaksi kuutiota lämpimään veteen ja jalat sinne mukaan.

 • Jalkakylpykuutio ”Piparminttu”

  6,50 

  Raikkaan piparmintuntuoksuiset jalkakylpykuutiot sellofaanipussissa, 4kpl/pss. Virkistävät ja raikastavat jalkojasi, kun laitat yhden tai kaksi kuutiota lämpimään veteen ja jalat sinne mukaan.

 • Kamomilla-teepuusaippua

  9,90 

  Vegaaninen, mahdollisimman luonnollisia raaka-aineita sisältävä, käsityönä valmistettu artesaanisaippua kasvoille ja vartalolle. Oliiviöljy, kookosöljy sekä auringonkukkaöljy hellii ihoasi.

   

 • Kylpykukka pinkki

  7,50 

  Käsityönä Suomessa valmistettu Artesaani Kylpykukka, joka hemmottelee ja virkistää. Vadelma -tuoksuöljy antaa tuotteelle makean ja huumaavan vadelman tuoksua. Oliiviöljy puolestaan kosteuttaa.

 • Kylpykukka piparminttu

  7,50 

  Käsityönä Suomessa valmistettu Artesaani Kylpykukka, joka hemmottelee ja virkistää. Tuoksuna piparmintun eteerinen öljy sekä kuivatut piparmintun lehdet. Piparmintun tuoksu on useille tuttu. Sen tuoksu on raikas ja viilentävä, hengitysteitä avaava. Tuoksu stimuloi, tarjoaa helpotusta stressiin, masennukseen ja henkiseen uupumukseen, tuoksun virkistävä luonne auttaa myös keskittymään. Kiihdyttää verenkiertoa. Oliiviöljy kosteuttaa.

 • Sokerikuorinta.

  Laventeli sokerikuorinta

  12,00 

  Raikkaan tuoksuinen Laventeli, kosteuttavaa, pehmentävää kaakao- ja sheavoita, hellästi kuorivaa sokeria, koko vartalolle. Niin luonnollista, vegaanista, ilman lisäaineita tai säilöntäaineita.

 • Sokerikuorinta.

  Mansikka sokerikuorinta

  12,00 

  Parannettu koostumus! Muutimme sokerikuorinnan koostumusta kevyemmäksi ja lisäsimme hieman ruokasoodaa, joka tekee sokerikuorinnasta myös todella tehokkaan, taistelussa hyttysenpiston kutinaan. Taivaallinen mansikantuoksu, kosteuttavaa, pehmentävää kaakao- ja sheavoita, hellästi kuorivaa sokeria. Niin luonnollista, vegaanista, ilman lisäaineita tai säilöntäaineita. Omaa tuotantoamme olevat sokerikuorinnat/scrubit ovat uutuustuotteitamme, joita on ilo valmistaa teille hyvät asiakkaamme.

   

 • Mansikka-sheavoisaippua

  9,00 

  Mansikka tuoksuu ihanasti saippuassa, pesee hellästi, eikä kuivata ihoa sheavoin ansiosta. Vegaani.

 • Minttusaippua (vegaaninen)

  9,90 

  Vegaaninen, vain luonnollisia raaka-aineita sisältävä, käsityönä valmistettu artesaanisaippua vartalolle. Ylellisesti vaahtoava ja puhdistava, tuoksuna raikas, virkistävä Piparminttu.

   

   

   

 • Puhdas pyykkietikka 500ml

  12,00 

  Luontoystävällinen tuoksuva pyykkietikka pyykin huuhteluun ja kodin pintojen siivoukseen. Kotimainen Puhdas pyykkietikka on nimensä mukainen, puhtaan pyykin tuoksuinen, kuin kesätuulessa kuivatettu.

 • Punainen greippi pyykkietikka 500ml

  12,00 

  Punainen greippi on sitruksen tuoksuinen, hieman makea, tuoksutettu eteerisellä tuoksuöljyllä. Eteerinen tuoksuöljy ja kotimainen väkiviinaetikka yhdessä, antavat pyykillesi luonnollisen huuhteluaineen ja siivousaineen. Tuoksuva pyykkietikka pyykin huuhteluun ja kodin pintojen siivouksiin.